Stoiximan Super League

Μελισσανίδης: «Μπορούμε τους δύο στόχους - Τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν το κλαμπ»

Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βρέθηκε στα Σπάτα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα κρούσματα απειθαρχίας στην ΑΕΚ και μίλησε για τις μειώσεις.

«Ντόπες» και συστάσεις από τον Μελισσανίδη στα Σπάτα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε -μεταξύ άλλων- στους ποδοσφαιριστές.

Παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των play off, δεν... έβαλε χέρι στους παίκτες, αλλά πιο πολύ τους εμψύχωσε. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας ότι θα είναι καλύτεροι στη συνέχεια και με τον τρόπο του «ζήτησε» την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά και του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το 1-1 στην πρεμιέρα των play off, επεσήμανε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά με Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επεισόδιο Βράνιες-Βέρντε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον Σιμόες, που πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια δίχως την άδεια του Μάσιμο Καρέρα, όταν έγινε αλλαγή την Κυριακή. «Δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και το κλαμπ και τον εαυτό σας», σχολίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ένα ζήτημα που εκκρεμεί και φυσικά αποτέλεσε θέμα συζήτησης είναι των μειώσεων στους μισθούς λόγω του κορωνοϊού και επεσήμανε ότι γίνεται αυτό που συστήνουν FIFA – UEFA.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνομίλησε και με τον τεχνικό της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, αλλά κυρίως με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x