Έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό από την επταετή θητεία του στη Μπάγερν Μονάχου. Η καριέρα του συνεχίστηκε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε περισσότερα από 80 ματς πρωταθλήματος. Ο Μάρτιν Ντεμικέλις, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα, φαινόταν κοντά στον επαναπατρισμό του, αφού η Ρίβερ Πλέιτ του είχε καταθέσει την πιο συμφέρουσα πρόταση. Σύμφωνα με την «Marca», όμως, ο διεθνής αμυντικός ενδέχεται να μην αποχωρήσει από την Ιβηρική χερσόνησο.
Πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν τον Ντεμικέλις να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για συμβόλαιο ενός χρόνου, με πιθανότητα επέκτασής του μονομερώς. Οι οικονομικές αποδοχές του παίκτη δεν έγιναν γνωστές.
Η «Marca» αναφέρει πως ο Αργεντινός θα περάσει εντός της εβδομάδας από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






