Γαλλία

Ανέκφραστος στο γκολ νίκης του Ικάρντι ο Μέσι!

Ο Ικάρντι με γκολ στο 90+3' χάριζε τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λιόν, την ίδια ώρα που ο Λιονέλ Μέσι κοιτούσε ανέκφραστος τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ του Αργεντινού φορ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε δύσκολα της Λιόν στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Ligue 1, φτάνοντας σε μια μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, χάρη στα τέρματα των Νεϊμάρ και Ικάρντι.

Η είδηση όμως του αγώνα δεν είναι άλλη από τη... δυσαρέσκεια του Λιονέλ Μέσι στην απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον αντικαταστήσει στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αργεντινό άσος εμφανώς ενοχλημένο να αρνείται να δώσει το χέρι του στον τεχνικό των Παριζιάνων.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο αυτή η αντίδραση του Μέσι που... ξένισε τους φίλους της Παρί, αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Στο γκολ-νίκης του Ικάρντι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 34χρονος super star όχι μόνο δεν πανηγύρισε, αλλά κοιτούσε ανέκφραστος και εμφανώς... ξενερωμένος τους συμπαίκτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους ζούσαν τη στιγμή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x