Ισπανία

Sport: «Ο Μέσι δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση από την Μπαρτσελόνα»

Η καταλανική, Sport, υποστηρίζει ότι ο Μέσι δεν έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τον Λαπόρτα καθώς περιμένει το αποτέλεσμα από οικονομικό έλεγχο που γίνεται στην ομάδα.

Άλλα δεδομένα στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα φέρνει στη δημοσιότητα η ισπανική, Sport.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, ο Αργεντινός άσος δεν έχει λάβει στα χέρια του καμία πρόταση από την ομάδα και τον πρόεδρό της, Ζουάν Λαπόρτα.

Μάλιστα, δεν αποκλείει το γεγονός ότι θα του γίνει αλλά επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί όταν ο Λαπόρτα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διεξάγεται στην ομάδα και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Όταν θα έχει στα χέρια του τα δεδομένα αυτά τότε θα μπορεί να καταθέσει μια πρόταση για ένα νέο συμβόλαιο.

Τέλος, όπως προσθέτει στο σχετικό ρεπορτάζ το καταλανικό ΜΜΕ η πρόταση του Λαπόρτα θα αφορά και κάτι που θα έχει σχέση με τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών όταν και θα αποφασίσει ο Μέσι να σταματήσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x