Γαλλία

«Μύλος» με Μέσι: Είναι στη Βαρκελώνη ή βρίσκεται ήδη στο Παρίσι;

Σύμφωνα με ανταποκριτή της ''Equipe'' ο Μέσι βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν αναμένεται τη Δευτέρα στο Παρίσι, ο Νικολό Σιρά, ωστόσο, γράφει πως... προσγειώθηκε ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα!

Μέχρι να τελειώσει -αν τελειώσει- η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως... θα μας βγει η ψυχή!

Και αυτό διότι η άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι -και ενώ οι πρωτευουσιάνοι φέρονται να έχουν νοικιάσει ήδη τον Πύργο του Άιφελ για την παρουσίασή του- παραμένει ένα μυστήριο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανταποκριτή της ''Equipe'', ο Μέσι βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν αναμένεται τη Δευτέρα στο Παρίσι, ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σιρά, ωστόσο, γράφει πως... προσγειώθηκε ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα!

Ο ανταποκριτής του γαλλικού Μέσου, Φλοράν Τορσού, γράφει συγκεκριμένα: «Ενώ οι φήμες για την άφιξη του Μέσι στο Παρίσι συνεχίζονται, δεν υπάρχουν νεότερα. Ο Αργεντινός ήταν ακόμη στη Βαρκελώνη το πρωί. Γνωρίζει ότι η Παρί τον περιμένει, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να τακτοποιήσει το μέλλον του, μετά τις τελευταίες έντονες μέρες». Η ''Equipe'' συμπληρώνει, δε, ότι ο 34χρονος δεν αναμένεται στη Γαλλία τη Δευτέρα.



Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός και έγκριτος δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, γράφει στο Twitter πως ο Μέσι ήδη έχει προσγειωθεί στο Παρίσι και μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπέρδεμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x