Γαλλία

Μέσι: Εξέφρασε τις ανησυχίες του για το δύσκολο πρόγραμμα της Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι και η Παρί Σεν Ζερμέν καλούνται να αγωνιστούν 8 φορές μέσα στον επόμενο μήνα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ συνολικά γεγονός που φοβίζει τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα τον Οκτώβριο γεγονός που ανησύχησε τον Λιονέλ Μέσι που μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα έπειτα από το φιλικό κόντρα στην Ονδούρα.

Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε σε όλα τα 90 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης της Αργεντινής κόντρα στην Ονδούρα και σκόραρε δύο φορές πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Παρόλα αυτά ο Αργεντίνος θέλησε να μιλήσει για το δύσκολο πρόγραμμα της Παρί και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων, που αυξάνει τις πιθανότητες κάποιου τραυματισμού σε παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ.

«Είναι περίπλοκο λόγω των πολλών αγώνων και του ελάχιστου χρόνου ξεκούρασης. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το Μουντιάλ ή να σηκώσουμε το πόδι από το γκάζι γιατί τα χειρότερα μπορεί να συμβούν. Εάν κάτι πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί αλλά εύχομαι να μην πάθει κανείς τίποτα για να συνεχίσουμε δυνατά», τόνισε ο 35χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x