Ισπανία

Μπλεξίματα για την Μπαρτσελόνα, ερευνάται το μπάρμπεκιου στο σπίτι του Μέσι (video)

Το μπάρμπεκιου που οργάνωσε στο σπίτι του ο Λιονέλ Μέσι τη Δευτέρα του Πάσχα παρουσία των συμπαικτών του βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγείας.

Μπλεξίματα αναμένεται να έχει ο Λιονέλ Μέσι και γενικότερα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, μετά το μπάρμπεκιου που διοργάνωσε ο Αργεντινός άσος στο σπίτι του τη Δευτέρα του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος super star μία ημέρα μετά τη σημαντική νίκη επί της Βαλένθια (2-3), κάλεσε τους συμπαίκτες του για μπάρμπεκιου ώστε να γιορτάσουν το τρίποντο, αλλά και να περάσουν μαζί μερικές... οικογενειακές στιγμές ενόψει του ντέρμπι κορυφής το ερχόμενο Σάββατο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως ξέφυγαν αρκετά, αφού σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν πάνω από 40 άτομα, με τους παίκτες των «μπλαουγκράνα» μάλιστα να το γιορτάζουν δέοντος. Ενδεικτικό είναι πως κυκλοφόρησε ένα βίντεο από εκείνη την ημέρα, στο οποίο ακούγονται να τραγουδάνε το γνωστό σύνθημα «Campeones, Campeones»!

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην ιβηρική χώρα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αρμόδιους φορείς. Τόσο η La Liga όσο και η Καταλανική κυβέρνηση ενημερώθηκαν για το πάρτι που στήθηκε, γνωστοποιώντας πως θα διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, αφού παραβιάστηκαν τα όρια συνάθροισης με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο τη χώρας κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x