Συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα για τέσσερα χρόνια (2008-2012) με σπουδαίες επιτυχίες και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την προπονητική του αξία και την επίδραση που έχει στο ποδόσφαιρο.
«Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Όλα όσα σχεδίαζε πάντα γίνονταν πράξη. Είναι ξεχωριστός στον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, που προετοιμάζει τα παιχνίδια και που επικοινωνεί. Έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο, γιατί το έκανε να μοιάζει τόσο εύκολο και απλό, που όλοι ήθελαν να αντιγράψουν το πλάνο του. Είδαμε πολλούς επίδοξους Γκουαρντιόλα και καταλαβαίνεις τι έχει καταφέρει εκείνος», ανέφερε σε συνέντευξή του που θα προβληθεί τη Δευτέρα από το Movistar ο Αργεντινός άσος της Παρί.
La admiracion total de Messi a Guardiola.
— Futbol en Movistar Plus+ (@MovistarFutbol) November 12, 2022
"Le hizo mucho mal al futbol. Parecia tan sencillo que todo el mundo queria copiarle. Despues me encontre mucho Guardiola por ahi... Y te das cuenta de lo que hicimos".
Lunes a las 22.00h en #UniversoValdano pic.twitter.com/jK9bBLgzUB
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






