Ισπανία

Γύρισε το κουμπί ο Μέσι και… παίρνει αμπάριζα!

Έφυγε ο «βραχνάς» Μπαρτομέου (και μαζί η πρόθεσή του να φύγει από την Μπαρτσελόνα) και ο Λιονέλ Μέσι επανήλθε στα… όργια που τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Την αγωνιστική του μεταμόρφωση από τη στιγμή που άλλαξε διοίκηση στην Μπαρτσελόνα συνεχίζει με τρομακτικό ρυθμό ο Λιονέλ Μέσι! Μετά την εκλογή Λαπόρτα (αλλά κυρίως μετά την αποχώρηση Μπαρτομέου, ο οποίος τον είχε φέρει ένα βήμα από την έξοδο) ο Αργεντινός σταρ… γύρισε το κουμπί στο «beast mode».

Με τα δυο γκολ που πέτυχε λοιπόν απέναντι στη Χετάφε (παραιτούμενος μάλιστα από την ευκαιρία να βάλει και τρίτο, όταν παραχώρησε την εκτέλεση πέναλτι στον Γκριεζμάν) ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» κατέγραψε ένα απίθανο στατιστικό.

Κι αυτό διότι συμπλήρωσε 25 τέρματα στη La Liga για 12η σερί σεζόν (!), ενώ ισοφάρισε ήδη την περσινή του επίδοση (με επτά αγωνιστικές να απομένουν ακόμα).

Ακόμα πιο χαρακτηριστικό όμως είναι το πόσο έχει… αφηνιάσει μέσα στο 2021, καθώς από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει προλάβει να σκοράρει 23 γκολ και να μοιράσει 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!



Διαβάστε επίσης:



Ο Μέσι «καθάρισε» για την Μπαρτσελόνα

Το δοκάρι στέρησε… τρελή γκολάρα από τον Μέσι! (video)

Δεν… ξεκολλάει από τον Ντεπάι η Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x