Copa America

Μέσι και Ντι Μαρία κορόιδευαν τον Μαρτίνο (video)

Τους τα έλεγε ο Τάτα Μαρτίνο, όμως ο Λιονέλ Μέσι και ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν τον πίστευαν και τελικά η Αργεντινή γκέλαρε στο πρώτο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα με την Παραγουάη.

Η πλακίτσα που έκαναν λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκε σε καλό για τον Λιονέλ Μέσι και τον Άνχελ Ντι Μαρία, αφού η Αργεντινή δεν κατάφερε να επικρατήσει της Παραγουάης στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα.

Η «αλμπιστελέ» στο πρώτο ημίχρονο προηγούταν με σκορ 2-0 και αν διαβάσει κανείς την ιστορία παρακάτω, καταλαβαίνει πως οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο δεν άκουσαν και πολύ καλά τα όσα τους είπε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Μέσι και τον Ντι Μαρία να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τα όσα τους είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και το γεγονός πως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει.

«Τι είναι αυτά που έλεγε στα αποδυτήρια, κάτι ανοησίες;», φέρεται να λέει ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντά: «Δεν πάρουμε εύκολα το αποτέλεσμα» για να ακολουθήσουν ειρωνικά γέλια των δυο τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x