Γενικά

Μέσι: «Είναι πολύ μακρινή συζήτηση να σκεφτώ το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στη φιλική νίκη της Αργεντινής επί της Αυστραλίας, αλλά και για το αν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει... παπάδες για ακόμα μία φορά με το εθνόσημο στο στήθος, η Αργεντινή επιβλήθηκε άνετα 2-0 της Αυστραλίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στo Πεκίνο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα, ο Πούλγκα αρνήθηκε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα δώσει το «παρών» στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026, τονίζοντας πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση της «αλμπισελέστε» και στο επερχόμενο Κόπα Αμέρικα του 2024.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:

«Τώρα υπάρχουν τα προκριματικά για το Κόπα Αμέρικα. Είναι πολύ μακρινή συζήτηση να σκεφτώ το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να απολαμβάνεις ό,τι πέτυχες. Πρέπει να σκεφτούμε τι έρχεται. Τώρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος. Υπάρχει συνέχεια, δεν μπορούμε να μείνουμε σε ό,τι συνέβη. Πρέπει να απολαύσουμε κάθε φορά που είμαστε μαζί. Πάντα απολαμβάνουμε το να βρισκόμαστε στην εθνική Αργεντινής. Ήταν περίπλοκο σήμερα γιατί παίξαμε με ζέστη και υγρασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x