Γενικά

Μέσι και Σουάρες τα έβαλαν με τον διαιτητή και το σταφ της Μοντερέι μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι!

Η ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με σκορ 2-1 από τη Μοντερέι φαίνεται πως είχε και... τρίτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το CONCACAF Champions Cup, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της από τη Μοντερέι, και θα χρειαστεί να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η αναμέτρηση αυτή φαίνεται πως είχε και «τρίτο ημίχρονο». Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, και σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες, ο Τζόρντι Άλμπα και ο Τάτα Μαρτίνο άνοιξαν διάλογο με τον ρέφερι της αναμέτρησης μετά τη λήξη!

Επιπλέον, φαίνεται πως στο «επεισόδιο» ενεπλάκησαν ο προπονητής της Μοντερέι, Τάνο Ορτίζ, αλλά και ο βοηθός του, Νίκο Σάντσες, οι οποίοι μάλιστα τα έβαλαν με τον ίδιο τον Μέσι, παρόλο που αυτός δεν είχε αγωνιστεί καν στην αναμέτρηση, αλλά την παρακολούθησε από την εξέδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ως πιθανή αιτία της όλης έντασης, ότι ο Ορτίζ είχε κάνει μια αμφιλεγόμενη δήλωση για τον Αργεντινό σούπερ σταρ λίγες μέρες νωρίτερα, αναφέροντας πως «ό,τι περιβάλλει τον Μέσι μπορεί να οδηγήσει στη λήψη αθλητικών και μη αθλητικών αποφάσεων», με σαφείς υπόνοιες πως η παρουσία του «πούλγκα» ίσως οδηγήσει σε εύνοια της Ίντερ Μαϊάμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x