Ισπανία

Σαν σήμερα: Ο Μέσι βάφει μπλαουγκράνα το «clasico» και δείχνει τη φανέλα του στον κόσμο της Ρεάλ!

Πέρασαν έξι χρόνια από το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λιονέλ Μέσι να προσφέρει έναν πανηγυρισμό που έμεινε στην ιστορία.

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια, αλλά οι μνήμες παραμένουν νωπές. Ήταν 23 Απριλίου του 2017 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης υποδεχόταν την Μπαρτσελόνα, με το «clasico» να έκρινε αρκετά αλλά όχι ουσιαστικά τον τίτλο.

Με τους Μαδριλένους να βρίσκονται δύο φορές στο… καναβάτσο αλλά να απαντάνε δύο φορές, η ισοπαλία ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα. Διότι εξασφάλιζε το πρωτάθλημα στη Ρεάλ, αφού έπρεπε να κάνει δύο γκέλες στις λιγοστές αγωνιστικές που απέμεναν.

Τελικά, ο Λιονέλ Μέσι με άψογο πλασέ στις καθυστερήσεις πάγωσε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να κρατήσει την Μπαρτσελόνα ζωντανή στη μάχη του τίτλου, ο οποίος εν τέλει κατέληξε στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, στο εν λόγω ματς ο Μέσι μας πρόσφερε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σκόραρε, στάθηκε μπροστά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, έβγαλε τη φανέλα του και την έδειξε στο κοινό που παρακολουθούσε… ξενερωμένο.

Με την εν λόγω εικόνα να παραμένει αποτυπωμένη στο μυαλό εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x