Γαλλία

Mundo Deportivo: «Οργανωμένοι της Παρί ετοιμάζουν μαζικές αποδοκιμασίες στον Λιονέλ Μέσι»!

Στην αποκάλυψη πως οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζουν μαζικές αποδοκιμασίες για τον Λιονελ Μέσι στην αναμέτρηση απέναντι στη Ρεν προχώρησε η Mundo Deportivo. Διαψεύδουν οι Γάλλοι.

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν με την αγωνιστική εικόνα του Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως στην κυριακάτικη αναμέτρηση των Παριζιάνων απέναντι στη Ρεν για την 28η αγωνιστική της Ligue 1 σχεδιάζουν να αποδοκιμάσουν μαζικά τον 35χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ οι οπαδοί των πρωταθλητών Γαλλίας είναι εξοργισμένοι με τις εμφανίσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα τόσο στις αναμετρήσεις απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου όσο και σε εκείνη στη Μασσαλία που οδήγησε στον αποκλεισμό της Παρί από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο Γαλλίας, καθώς βλέπουν ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Η συγκεκριμένη φημολογία, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά Μέσα με τον δημοσιογράφο του RMC Sport, Αρτούρ Περό, να διαβεβαιώνει πως ουδέποτε μέλος των οργανωμένων οπαδών επικοινώνησε με εργαζόμενο του ισπανικού Mέσου.

Πλέον μένει να φανεί εάν οι φήμες για αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αργεντινού θα επιβεβαιωθούν σε ένα χρονικό διάστημα που υπενθυμίζεται πως η διοίκηση των Παριζιάνων και ο ποδοσφαιριστής βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x