Η Ίντερ Μαϊάμι στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αμερικής και απέναντι στη Νιού Γιόρκ Σίτι έμεινε ισόπαλη στο 2-2 και μάλιστα έσωσε τον βαθμό στο 90+10’ όταν και ο Σεγκόβια στην εκπνοή της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Λιονέλ Μέσι έπιασε έναν βοηθό διαιτησίας από τον λαιμό, όχι όμως με άγριες διαθέσεις, αλλά με σκοπό να παραπονεθεί για κάποια απόφαση. Σε αυτά η ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα αυστηρή και επέβαλε πρόστιμο στον Αργεντινό θρύλο.
Η ίδια τιμωρία επιβλήθηκε και στον Λουίς Σουάρες που έπιασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έναν αντίπαλο του, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα ποσά που θα πρέπει να πληρώσουν οι δύο ποδοσφαιριστές της Ίντερ Μαϊάμι δεν έχουν γνωστοποιηθεί.
FINE FOR MESSI AND SUAREZ! ??
— MARCA in English ???? (@MARCAinENGLISH) February 26, 2025
MLS fines Messi and Suarez for grabbing rivals by the neck! ??
The Disciplinary Committee ruled they violated the league’s policy on hands to the face/head/neck. The fine amount was not disclosed.??#mls #messi #luissuarez #leomessi #intermiami pic.twitter.com/79z9FXU51D
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






