Ισπανία

Μέσι: Σκόραρε για 8ο σερί ματς πρωταθλήματος, απέναντι στο αγαπημένο του «θύμα»

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέτυχε γκολ για 8ο σερί ματς της La Liga, κόντρα στη Σεβίλλη (0-2), η οποία αποτελεί το αγαπημένο του «θύμα».

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα στη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, υπογράφοντας το σπουδαίο τρίποντο των «μπλαουγκράνα» επί των Ανδαλουσιανών και με μία υπέροχη ασίστ (για το 1-0 στον Ουσμάν Ντεμπελέ). Ο Αργεντινός σταρ σκόραρε έτσι για όγδοο συνεχόμενο ματς στη La Liga, φτάνοντας στο δεύτερο μεγαλύτερο σερί σκοραρίσματος στην καριέρα του μετά τη σεζόν 2012-13.



Εκείνη τη σεζόν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε 21 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος (!), κάτι που βέβαια είναι δύσκολο να επαναληφθεί σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το επίτευγμα του Μέσι σημειώθηκε απέναντι σε μια καθ' όλα γνωστή αντίπαλο, την Σεβίλλη, η οποία είναι ο σύλλογος που αποτελεί το «αγαπημένο του θύμα». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 38 γκολ στην καριέρα του απέναντι στους Ανδαλουσιάνους σε 42 ματς όλες τις διοργανώσεις. Η δεύτερη της σχετικής λίστας είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, απέναντι στην οποία ο «Εl Mago» έχει πετύχει 32 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x