Ισπανία

Δεν ξεχνούν τον Μέσι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα: Τον αποθέωσαν και πάλι στο 10ο λεπτό!

Το όνομα του Λιονέλ Mέσι (ξανά)τραγούδησαν ρυθμικά κατά τη διάρκεια του 10ου λεπτού στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ οι φίλοι των Καταλανών!

«Μέσιιι, Μέσιιι» για ακόμα μία φορά στο «Καμπ Νου»! Δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν να αποθεώνουν τον μέχρι πρότινος ηγέτη της ομάδας τους οι φίλοι της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 10ου λεπτού της εντός έδρας αναμέτρησης των Καταλανών με τη Ρεάλ Σοδιεδάδ για την 1η αγωνιστική της La Liga -και προς τιμήν του αριθμού που φορούσε ο Λιονέλ Μέσι στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στην «Μπάρτσα»-, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού άσου, ο οποίος μετά από μία... ολόκληρη ζωή μετακόμισε ως ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχαν πράξει και στο φιλικό παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Ενώ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σοσιεδάδ ανήρτησαν πανό έξω από το γήπεδο της ομάδας τους, τα οποία καταδίκαζαν τους χειρισμούς του προέδρου του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x