Γενικά

Ανατροπή δεδομένων: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι!

Ως μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι «χρήζει» πλέον την Ίντερ Μαϊάμι η γαλλική Equipe!

Mπορεί ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι να εξέφρασε την επιθυμία του Αργεντινού να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως ένα νέο δημοσίευμα της Equipe έρχεται να ταράξει τα νερά αναφορικά με το μέλλον του!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδα, ο «Πούλγκα» φαίνεται να κλείνει την πόρτα στην τεράστια πρόταση της Αλ-Χιλάλ και παρουσιάζεται πλέον πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Ίντερ Μαϊάμι! Μάλιστα η εν λόγω πηγή δεν αποκλείει το σενάριο να αγωνιστεί ο Μέσι δανεικός στην Μπαρτσελόνα από τoν σύλλογο των ΗΠΑ!

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, καθώς η προτεραιότητα του Μέσι είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να ολοκληρώσει την πολυπόθητη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα όμως οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως χάνουν έδαφος λόγω της δυσπιστίας του πρόεδρου Ζοάν Λαπόρτα, αλλά και των αρκετών οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο!

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε έχει ξεκαθαρίσει ότι ο 35χρονος σούπερ σταρ θα τοποθετηθεί δημόσια αναφορικά με το μέλλον του τη στιγμή που ένα δημοσίευμα της Athletic αναφέρει ότι υπάρχει και ημερομηνία για το πιθανό ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι, σε φιλικό με την Σάντα Κρουζ στις 21 Ιουλίου.

Επιπλέον, υπέρ του MLS φαίνεται πως μπορεί να λειτουργήσει και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα των ΗΠΑ έχει χορηγό την ίδια εταιρεία αθλητικών ειδών με τον Μέσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x