Πορτογαλία

Μετάλλαξη κορωνοϊού: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία, όλα στη Μπελενένσες!

H μετάλλαξη Όμικρον του COVID-19 εμφανίστηκε στην Πορτογαλία, ενώ ΚΑΙ τα 13 κρούσματα βρέθηκαν στις τάξεις της Μπελενένσες!

Η Πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 13 κρούσματα της νέας μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού και όπως ανακοινώθηκε όλα έχουν σχέση με τη Μπελενένσες!Φαίνεται πως η διασπορά έγινε μετά από ένα ταξίδι μέλους της ομάδας πρόσφατα στην Αφρική κι ενώ η συγκεκριμένη μετάλλαξη προέρχεται από την Μποτσουάνα. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, προκειμένου να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως λόγο κρουσμάτων στον αγώνα με την Μπενφίκα το Σάββατο η Μπελενένσες παρατάχθηκε αποδεκατισμένη και με μόλις εννιά παίκτες, με αποτέλεσμα να χάνει με 7-0 στο ημίχρονο. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί, ενώ όταν και ο τερματοφύλακας δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x