Γενικά

Πολύ καλή παρουσία και μετάλλια στην Πολωνία από τους Έλληνες σκοπευτές

Διακρίσεις για τους Έλληνες στον εθνικό αγώνα της Πολωνίας σκοποβολής με λειόκανο.

Το διήμερο 3-4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Grand Prix Benelli της χρονιάς που ήταν ταυτόχρονα και ο εθνικός αγώνας της Πολωνίας.

Σε ένα τεράστιων διαστάσεων σκοπευτήριο με αμμώδες τερέν και ιδιόμορφο καιρό αφού στην έναρξη του αγώνα νωρίς το πρωί η θερμοκρασία ήταν 6 βαθμοί Κελσίου ενώ το μεσημέρι έφτανε τους 20 βαθμούς με ηλιοφάνεια, οι σκοπευτές μας αντεπεξήλθαν πλήρως.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Φιλίππου κάνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση πήρε με ελάχιστη διαφορά το χρυσό μετάλλιο από τον Γιάννη Τοπαλίδη που είχε την ατυχία να ακυρωθεί μαζί με πλειάδα καλών σκοπευτών λόγω μιας γραφειοκρατικής λεπτομέρειας που δεν επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην τελική βαθμολογία η επίδοσή του. Έτσι τη δεύτερη και τρίτη θέση πήραν οι Μπαρζότι και Μπόλεκ από Ιταλία και Πολωνία αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Standard ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνοντας συγκλονιστικό αγώνα κατάκτησε την τρίτη θέση με ελάχιστη διαφορά από τους Φιλανδούς παγκόσμιους πρωταθλητές Λέπαναν και Λαούκια που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Οι πρωταθλητές μας μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους επικείμενους αγώνες σε Τσεχία και Ουγγαρία που θα γίνουν τον Αύγουστο και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν τις μεγάλες διεθνείς τους επιτυχίες.

Μετάλλια στην Πολωνία από τους Έλληνες σκοπευτές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x