Champions League

Οι «λύκοι» έφαγαν τη Ρεάλ!

Η απίστευτη Βόλφσμπουργκ έκανε μια… χαψιά τη Ρεάλ Μαδρίτης και με το πεντακάθαρο 2-0, οι «λύκοι» ετοιμάζονται να πετάξουν εκτός των ημιτελικών του Champions League τους Μαδριλένους!

Τρομερά και φοβερά πράγματα στη Γερμανία!

Στην παρθενική της παρουσία στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Βόλφσμπουργκ… ξέρανε τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, και με το πεντακάθαρο 2-0, πάει στο «Μπερναμπέου» την άλλη Τρίτη για να ολοκληρώσει έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Σκιά του εαυτού της η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που -πιθανότατα δίκαια- φωνάζει για γκολ του Ρονάλντο στο 2’, το οποίο δεν μέτρησε.

Τα γκολ των απίθανων γηπεδούχων οι Ροντρίγκες (με πέναλτι στο 18’) και Άρνολντ (25’), ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο στο δεύτερο ημίχρονο και να… τελειώσουν τη δουλειά!

Το ματς


Μία λέξη μπορεί να περιγράψει το πρώτο ημίχρονο: ΣΟΚ! Για τον… πλανήτη ολόκληρο, που παρακολουθούσε το πιο… αδιάφορο -λόγω της ταμπέλας «αδιαφιλονίκητο φαβορί» που είχε, εύλογα, δοθεί στη Ρεάλ- ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League, για τη «βασίλισσα», που μόλις πριν λίγες μέρες είχε… ξεράνει την Μπαρτσελόνα, ακόμη και για τον πιο αισιόδοξο οπαδό της Βόλφσμπουργκ, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» των… αστεριών και μετά από απόψε, βλέπει ακόμη ψηλότερα! Ενώ… κουμάντο από το ξεκίνημα έκαναν οι Μαδριλένοι, έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και… λόγους για να φωνάζουν, όταν, στο 2’, πιθανότατα λανθασμένα, ο επόπτης είδε τον Ρονάλντο πιο μπροστά από τη γερμανική άμυνα (εξαιρετικά δύσκολη φάση) και δεν μέτρησε το γκολ του, οι «λύκοι» ήταν αυτοί που… τρέλαναν κόσμο!

inner

Στο 17’, ο Κασεμίρο βρήκε τον Σίρλε μέσα στη μεγάλη περιοχή (έστω και αν χρειάστηκαν… αμέτρητα ριπλέι για να φανεί), ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ροντρίγκες, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, δεν αστόχησε, και νικώντας τον Νάβας μετά από 735 λεπτά στη διοργάνωση(!), έγραψε το 1-0 για τους «λύκους»! Με τον Ντράξλερ, δε, να κάνει ό,τι θέλει από αριστερά και τους Ενρίκε και Βιεϊρίνια να κάνουν και εκείνοι… παπάδες από δεξιά, οι Γερμανοί… σόκαραν τη Ρεάλ Μαδρίτης εντελώς μόλις επτά λεπτά αργότερα, με τον Άρνολντ να σκοράρει με προβολή και να διαμορφώνει το απίστευτο 2-0 στο 25’!

inner

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ νωρίς. Πίεσε, αλλά φαινόταν να μην έχει συνέλθει από την εξέλιξη του πρώτου 45λέπτου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο με μακρινές μπαλιές του Μπέιλ (ο καλύτερος για τους φιλοξενούμενους) επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά πέρα από το τετ-α-τετ και το σουτ του Ρονάλντο στο 73’, που έβγαλε ο Μπενάλιο… τίποτα.

Αντίθετα, η κόντρα-επίθεση της ομάδας του Χέκινγκ συνέχιζε να… πετάει φωτιές και θα μπορούσε και στο 69’, με τον Σίρλε, αλλά και στο 89’, με τον Κρούσε, να πετύχει και τρίτο γκολ και να μιλάμε για… πανωλεθρία της Ρεάλ! Τελικά, το 2-0 έμεινε ως το τέλος, με τη Βόλφσμπουργκ να πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της και ίσως την άλλη βδομάδα και τη μεγαλύτερη πρόκριση…

inner

inner

Τα γκολ του αγώνα




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Ντράξλερ (90’+3’ Σέφερ), Ενρίκε (79’ Τρες), Σίρλε (85’ Κρούσε), Ντάντε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Νάλντο, Άρνολντ, Ροντρίγκες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος,Ρονάλντο, Κρόος (86’ Χάμες Ροντρίγκες), Μπενζεμά (40’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (64’ Ίσκο), Ντανίλο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x