Γενικά

Μίδας ή… χαμηλόμισθος ο Μαρκίσιο στη Ζενίτ;

«Μπέρδεμα» με τις απολαβές του 32χρονου Ιταλού μέσου που την Δευτέρα υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Ζενίτ.

Όπως μπορείτε εύκολα να υποθέσετε η μεταγραφή του Κλαούντιο Μαρκίσιο στη Ζενίτ προκάλεσε «σεισμό» στη Ρωσία και φυσικά μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, που θα δουν τον Ιταλό να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες που «έβγαιναν» από τον Τύπο της Ρωσίας σχετικά με τις απολαβές του 32χρονου στη νέα του ομάδα έκαναν λόγο για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 6εκατ. ευρώ ετησίως! Αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε ο Μαρκίσιο γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Πάντως, ένα νέο ρεπορτάζ από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την «Mundo Deportivo», δεν επιβεβαιώνει αυτά τα νούμερα. Συγκεκριμένα οι Καταλανοί «προσγειώνουν» τους οπαδούς της Ζενίτ στην πραγματικότητα γράφοντας πως ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, από την οποία έμεινε ελεύθερος, θα αμείβεται με 2.5εκατ. ευρώ ετησίως, την ώρα που το συμβόλαιο του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (πρώην αμυντικού της Τσέλσι) παραμένει το μεγαλύτερο (4εκ/χρόνο) στο ρόστερ της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x