Ιταλία

«Μίδας» ο Κόντε έναντι των άλλων προπονητών στην Ιταλία

Ο ετήσιος μισθός του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ τον καθιστά ως τον καλύτερα αμειβόμενο προπονητή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο όνομα Αντόνιο Κόντε ακούει ο ακριβοπληρωμένος προπονητής του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» κατέχει τα πρωτεία, έχοντας τον διπλάσιο μισθό από τον Μαουρίτσιο Σάρι που έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ως προπονητής της Γιουβέντους.

Τρίτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Κάρλος Αντσελότι, με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ, και αμφότεροι οι Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και Πάουλο Φονσέκα λαμβάνουν 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Παράλληλα, ο τεχνικός της ευχάριστης έκπληξης του περσινού πρωταθλήματος Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τεχνικοί των Λάτσιο και Μίλαν, Σιμόνε Ιντζάγκι και Μάρκο Τζιαμπάολο, αμείβονται με 2 εκατομμύρια ετησίως, ενώ έπονται οι Βάλτερ Ματσάρι (Τορίνο) και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο (Σαμπντόρια) με 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα Βιτσέτζο, Μοντέλα, λαμβάνει 1,5 εκατομμύριο ετησίως, ενώ οι Ζέρμπι και Μαράν της Σσσουόλο και της Κάλιαρι, αντίστοιχα, είναι στο 1 εκατομμύριο.

Ο πρωτεργάτης της Λέτσε, της νεοφώτιστης της Serie A, Φάμπιο Λιβεράνι λαμβάνει 900.000 ευρώ, ενώ ο προπονητικής της Πάρμα 750.000, Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα. O Εουτζένιο Κορίνι (Μπρέσια) και o Ιβάν Τζούριτς (Ελλάς Βερόνα) έχουν ετήσιες αποδοχές ύψους 600.000 ευρώ. Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίστας, με 500.000 ευρώ ετήσιο μισθό ως τεχνικός της Αταλάντα.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x