Γενικά

Το σήκωσε με ισοπαλία η Μίντιλαντ σε συγκλονιστικό φινάλε και μετά από αυτοκτονία της Μπρόντμπι!

Η Μίντιλαντ του Ίνγκασον έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την Σίλκεμποργκ, αλλά τελικά της έφτανε αφού η Μπρόντμπι γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Άαρχους και έμεινε δεύτερη.

Το τέταρτο πρωτάθλημα Δανίας της ιστορίας της σήκωσε η Μίντιλαντ, σε ένα συγκλονιστικό φινάλε! Η παρέα του Ίνγκασον μπορεί να έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την Σίλκεμποργκ, αλλά την ίδια ώρα η Μπρόντμπι κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας από την Άαρχους με σκορ 3-2 και έμεινε 2η, χάνοντας τον τίτλο για έναν πόντο!

Tα δύο παιχνίδια διεξάγονταν την ίδια ώρα, με το φινάλε να είναι γκραν-γκινιόλ. Η πρωτοπόρος Μπρόντμπι -η οποία χρειαζόταν μία απλή νίκη για τον τίτλο- προηγήθηκε στο 17’ με τον Λαούριτσεν, αλλά ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 41’ για το 1-1 του ημιχρόνου.

Μάλιστα, στο 59’ ήρθε η ανατροπή από τους φιλοξενούμενους με τον Μπεκ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Σεμπουλόνσεν έφερε το σκορ στα ίσα (2-2) και σήκωσε στο πόδι το γήπεδο. Παρά την τεράστια πίεση, η Μπρόντμπι όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ, με τον Μόρτενσεν στο 78’ να τεζάρει τους γηπεδούχους που περίμεναν το… θαύμα από την «MCH Arena».

Τα μαντάτα στο ξεκίνημα ήταν εξαιρετικά, αφού η Σίλκεμποργκ πήγε στο ημίχρονο με 2-0 στην έδρα της Μίντιλαντ, με τους Άνταμσεν (13’) και Σόρενσεν (26’ αυτογκόλ) να σκοράρουν. Ωστόσο, η αντεπίθεση των γηπεδούχων ήταν διαρκείας και έφεραν τούμπα το σκορ ως το 53ο λεπτό σε εκρηκτική εκκίνηση στο δεύτερο μέρος. Ο Φρανκουλίνο στο 47’ μείωσε και ο Μπρίνιλντσεν στο 49’ ισοφάρισε. Για να έρθει στο 53ο λεπτό ο Σιμσίρ για την τρελή ανατροπή!

Ο ΜακΚάουατ στο 82’ ισοφάρισε σε 3-3 και το παιχνίδι έγινε δραματικό, αλλά η Μίντιλαντ τελικά είδε αυτό το αποτέλεσμα να της χαρίζει το πρωτάθλημα για έναν βαθμό.

Η τελική βαθμολογία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x