Ιταλία

Μιλάει με Ποντόλσκι η Γιουβέντους

Πιο ορατό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λούκας Ποντόλσκι από την Άρσεναλ, με την Γιουβέντους να έχει ξεκινήσει επίσημα επαφές. Εκτός αποστολής για το ματς με την Έβερτον ο Γερμανός.

Προ δύο ημερών ο ατζέντης του Λούκας Ποντόλσκι είχε επιβεβαιώσει πως υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον πελάτη του, που μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην... έξοδο της Άρσεναλ. Πολύ δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησης του μπήκε πλέον και η Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η «γηραιά κυρία» φαίνεται πως έχει ξεκινήσει επισήμως τις διαπραγματεύσεις με τους «κανονιέρηδες» για να αποκτήσει ως δανεικό για την επόμενη σεζόν τον 29χρονο επιθετικό, βάζοντας στο deal και οψιόν αγοράς.

Από την πλευρά της η αγγλική ομάδα δείχνει πως με την έλευση του Αλέξις Σάντσες δεν υπολογίζει ιδιαίτερα στον διεθνή Γερμανό, κάτι που αποδεικνύει άλλωστε και η επιλογή του προπονητή της, Αρσεν Βενγκέρ, να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Έβερτον.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ρεπόρτερ του «Sky Italia», Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η πρώτη προσέγγιση έγινε εχθές (22/8) σε πολύ καλό κλίμα και δεν είναι απίστευτο να υπάρξουν λίαν συντόμως εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός των άλλων, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ποντόλσκι και οι γερμανικές, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, δίχως να υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο μέχρι στιγμής.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x