Παρελθόν από τη Μίλαν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα, και μάλιστα επισήμως, ο Αντόνιο Ντ’ Οτάβιο.
Ο 42χρονος κατείχε από το καλοκαίρι το πόστο του αθλητικού διευθυντή, έχοντας αναβαθμιστεί από Chief Scout των ακαδημιών, αλλά μια σειρά διαφωνιών με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το κλαμπ.
Ο Nτ’ Οτάβιο ήταν στη Μίλαν από το 2017, αρχικά ως επικεφαλής του σκάουτινγκ πριν μεταβεί αργότερα στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Έχει επίσης περιγραφεί ως το δεξί χέρι του Τζόφρι Μονκάδα, τεχνικού διευθυντή των «ροσονέρι».
Τα τελευταία Μέσα υποστηρίζουν πως Μονκάδα και Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσουν κανονικά στη Μίλαν, ενώ έχουν ήδη έτοιμη τη λίστα για την αντικατάσταση στη θέση που θα του αθλητικού διευθυντή που θα χηρέψει.
Reports in Italy suggest that Milan sporting director Antonio D'Ottavio has agreed to leave his position after a series of disagreements with club advisor Zlatan Ibrahimovic. #Ibrahimovic #Milan #ACMilan #SerieA #Calcio
— Football Italia (@footballitalia) December 10, 2024
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






