Ιταλία

Δυο μήνες νοκ άουτ ο Λόφτους-Τσικ στη Μίλαν

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους δυο μήνες, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Μίλαν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Άγγλος διεθνής μέσος.

Η Μίλαν γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη στο σαγόνι στο κυριακάτικο ματς με την Πάρμα για τη Serie A και πως μετά τη συγκεκριμένη επέμβαση ο Άγγλος διεθνής μέσος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους δύο μήνες.

«Η χειρουργική επέμβαση για τη μείωση και τη σταθεροποίηση του κατάγματος ήταν πλήρως επιτυχημένη», ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι», προσθέτοντας ότι ο παίκτης πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τη φετινή σεζόν ο Λόφτους-Τσικ σε 27 συμμετοχές έχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ροσονέρι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x