Άνοιξε το «δώρο» της Νάπολι και έπιασε κορυφή η Μίλαν. Εντός έδρας νίκη 2-1 για τους «ροσονέρι» επί της Φιορεντίνα για την 7η αγωνιστική της Serie A, όπου στρογγυλοκάθισαν στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.
Οι «βιόλα», που είναι μία από τις τέσσερις ομάδες (μαζί με Βερόνα, Τζένοα και Πίζα) χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Γκόζενς. Από την αδυναμία του Γκάμπια να διώξει, ο Γερμανός άσος επωφελήθηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.
Η ομάδα του Αλέγκρι μπόρεσε να ανασυνταχθεί, να καμουφλάρει και τα προβλήματά της (Πούλισικ και Ραμπιό εκτός) και να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Λεάο ήταν αυτός που πήρε τη Μίλαν στις πλάτες του. Στο 63’ ισοφάρισε με εκτός περιοχής σουτάρα. Η Μίλαν ήθελε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να σημειώσει ένα δεύτερο κολλητό γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά, δικαιώθηκε για την επιμονή της, έστω και μέσω της άσπρης βούλας. Ο Χιμένες κέρδισε πέναλτι και ο Πορτογάλος διεθνής έστειλε από τα έντεκα βήματα την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.
Έτσι, η Μίλαν «πλήγωσε» τον πρώην προπονητή της, Στέφανο Πιόλι, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να είναι πλέον εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Η 7η αγωνιστική:
Σάββατο (18/10)
Λέτσε-Σασουόλο 0-0
Πίζα-Βερόνα 0-0
Τορίνο-Νάπολι 1-0
(32' Σιμεόνε)
Ρόμα-Ίντερ 0-1
(6' Μπονί)
Κυριακή (19/10)
Κόμο-Γιουβέντους 2-0
(4' Κεμπφ, 79' Παζ)
Τζένοα-Πάρμα 0-0
Κάλιαρι-Μπολόνια 0-2
(31' Χολμ, 80' Ορσολίνι)
Αταλάντα-Λάτσιο 0-0
Μίλαν-Φιορεντίνα 2-1
(63', 86' πεν. Λεάο - 55' Γκόζενς)
Δευτέρα (20/10)
Κρεμονέζε-Ουντινέζε 21:45
Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Παρασκευή (24/10)
Μίλαν-Πίζα 21:45
Σάββατο (25/10)
Πάρμα-Κόμο 16:00
Ουντινέζε-Λέτσε 16:00
Νάπολι-Ίντερ 19:00
Κρεμονέζε-Αταλάντα 21:45
Κυριακή (26/10)
Τορίνο-Τζένοα 13:30
Βερόνα-Κάλιαρι 16:00
Σασουόλο-Ρόμα 16:00
Φιορεντίνα-Μπολόνια 19:00
Λάτσιο-Γιουβέντους 21:45
Διαβάστε Επίσης
Νίκολιτς: «Δύσκολη νύχτα, αναλαμβάνω το κομμάτι της ευθύνης που μου αναλογεί για κάποιες επιλογές» Βλέπει ΑΕΚ και αφηνιάζει: Ο Μπάμπα πληγώνει ξανά την Ένωση! Τσακίρης: «Κάκιστη εικόνα η ΑΕΚ χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική στο 2ο ημίχρονο - Πάει πλέον με πίεση στο Φάληρο» Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς - Ήταν άδικος μαζί μας ο κόσμος» Η βαθμολογία της Stoiximan Super League: Ανέβηκε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, έπιασε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - 4ος ο Βόλος Τσορμπατζόγλου: «Είναι πολύ βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα - Κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






