Ιταλία

Ισοπέδωσε την Κάλιαρι και… έφυγε για τους «8» η Μίλαν!

Έκανε… περίπατο η Μίλαν. Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου σφράγισαν οι «ροσονέρι», επικρατώντας 4-1 της Κάλιαρι.

Τεσσάρα και έφυγε για τα προημιτελικά η Μίλαν.

Με άνεση ξεπέρασε το εμπόδιο της Κάλιαρι η ομάδα του Πιόλι, επικρατώντας 4-1 εντός έδρας και σφράγισε εισιτήριο για την επόμενη φάση του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αταλάντα και Σασουόλο.

Βασικός ήταν για την ομάδα της Σαρδηνίας ο Παντελής Χατζηδιακός. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για τους νικητές ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη με τα δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο μέρος. Στο 29’ εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Χατζηδιάκου έπειτα από μπαλιά του Τεό Ερναντέζ και σκόραρε από κοντά, ενώ στο 42’ έφυγε στην κόντρα ο Γάλλος και σέρβιρε για τον Σέρβο φορ που «τρύπησε» τον Ραντούνοβιτς και έγραψε το 2-0.

Στο 50’ ο 19χρονος Τραορέ έπειτα από φάση διαρκείας έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Σέρβος γκολκίπερ, με τους γηπεδούχους να ρίχνουν στροφές από εκεί και μετά. Στο 88’ ο Αζί μείωσε με μακρινό-συρτό σουτ που αιφνιδίασε τον Μιράντε, αλλά τρία λεπτά μετά ο Λεάο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ.

Η φάση των 16
Λάτσιο-Τζένοα 1-0
Φιορεντίνα-Πάρμα 4-1
Νάπολι-Φροζινόνε 0-4
Ίντερ-Μπολόνια 1-2 παρ.
Μίλαν-Κάλιαρι 4-1
Αταλάντα-Σασουόλο (03/01, 19:00)
Ρόμα-Κρεμονέζε (03/01, 22:00)
Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα (04/01 22:00)

Προημιτελικά (09-11/01)
Ίντερ/Μπολόνια-Φιορεντίνα
Αταλάντα/Σασουόλο-Μίλαν/Κάλιαρι
Λάτσιο-Ρόμα/Κρεμονέζε
Γιουβέντους/Σαλερνιτάνα-Φροζινόνε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x