Ιταλία

Ανατροπή και ακύρωση της διεξαγωγής του Μίλαν-Κόμο στην Αυστραλία

Η αναμέτρηση της Μίλαν με την Κόμο για την 24η αγωνιστική της Serie A δεν θα διεξαχθεί τελικά στην Αυστραλία!

Δεν πάει Αυστραλία τελικά το Μίλαν-Κόμο!

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Serie A, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Φεβρουαρίου, θα διεξαγόταν στο Περθ της Αυστραλίας, τελικά ήρθε η ανατροπή, με τους διοργανωτές να γνωστοποιούν ότι τα συγκεκριμένα πλάνα ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε λόγω αναπόφευκτων οικονομικών κινδύνων και επιπλοκών της τελευταίας στιγμής, ενώ η ιταλική λίγκα έκανε επίσης λόγο για “«απαράδεκτες απαιτήσεις από την AFC».

Πλέον, μένει να μάθουμε που θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι, αφού στις 8 Φεβρουαρίου το «Σαν Σίρο» δεν θα είναι διαθέσιμο, καθώς θα φιλοξενήσει την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x