Ιταλία

Θέλει να πάει στη Μίλαν ο Ζιγές, σε συζητήσεις με την Τσέλσι οι «ροσονέρι»

Σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χακίμ Ζιγές βρίσκεται η Μίλαν, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Χακίμ Ζιγές από την Τσέλσι κινείται η Μίλαν, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να ψάχνουν τρόπο να έρθουν σε συμφωνία με τους «μπλε» του Λονδίνου!

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ροσονέρι» έχουν ήδη έρθει σε απευθείας επαφή και με τους εκπροσώπους του Μαροκινού, οι οποίοι μετέφεραν πως ο παίκτης τους θα ήταν χαρούμενος να αγωνιστεί για τη Μίλαν.

Ο Μαροκινός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Μιλανέζων εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ και η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση βέβαια που ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Ζιγές μεταγράφηκε στην Τσέλσι από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 40 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 83 εμφανίσεις με 14 γκολ και 10 ασίστ. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια, αλλά μόλις σε 19 από αυτά ως βασικός, σε Premier και Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x