Ιταλία

Η Μίλαν ενδιαφέρεται για συμπαίκτη του Γιακουμάκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Τιάγκο Αλμάδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Μίλαν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «ροσονέρι» φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τιάγκο Αλμάδα, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ!


Πρόκειται για έναν 22χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του σε αυτή την ηλικία.

Μάλιστα, αποτελεί και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του MLS, καθώς η Ατλάντα Γιουνάιτεντ έδωσε το ποσό των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Βελέζ για να τον κάνει δικό της!

Τη φετινή σεζόν, ο εκρηκτικός εξτρέμ μετράει 16 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όντας - μαζί με τον Γιακουμάκη - εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x