Ιταλία

Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ζίγες

Την επιθυμία της να αποκτήσει τον Χακίμ Ζίγες έχει εκφράσει η Μίλαν, η οποία ελπίζει πως θα καταφέρει να υπογράψει ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Μαροκινό, τον Γενάρη.

Εκτός βασικών πλάνων του Γκρέιαμ Πότερ βρίσκεται ο Χακίμ Ζίγες, και ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση έχει ήδη συναντηθεί με τον μάνατζερ του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, με τις συζητήσεις των δύο να κλίνουν προς συμφωνία.

Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μαλντίνι με τον μάνατζερ του Ζίγες, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με σκοπό να αποκτηθεί από την Μίλαν ως δανεικός με οψιόν αγοράς 27 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ζίγες, σύμφωνα με αγγλικά μέσα, δεν είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχει στην Τσέλσι και έχει ήδη ζητήσει από τον σύλλογο να αποχωρήσει.

Φέτος, ο 29χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 αγώνες, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του. Πήγε στην Τσέλσι από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2020 και από τότε έχει 87 εμφανίσεις με την φανέλα των «μπλε».

Επιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x