Γενικά

«Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβουν την Ντινάμο Βουκουρεστίου!»

Την απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και του πατέρα του Μιρτσέα, να αναλάβουν την Ντινάμο Βουκουρεστίου εάν χτιστεί το νέο της γήπεδο, αποκάλυψε Ρουμάνος επιχειρηματίας.

Ρεπορτάζ της ρουμάνικης ιστοσελίδας «Digi Sport» φιλοξένησε δηλώσεις του επιχειρηματία Γκεόργκε Νίτου, στις οποίες αναφέρει την πρόθεση τόσο του Ραζβάν όσο και του Μιρτσέα Λουτσέσκου να… επαναπατριστούν για λογαριασμό της Ντινάμο Βουκουρεστίου.

«Γνωρίζω τον Μιρτσέα από το κολέγιο. Θα σου πω κάτι, ίσως δεν χρειάζεται καν, θα αναλάβει τη Ντινάμο! Ο Μιρτσέα και ο γιος του, Ραζβάν. Ας χτιστεί το γήπεδο και αυτό θα συμβεί, έτσι μου είπε, ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα, ότι σκέφτεται, αλλά το γήπεδο πρέπει να χτιστεί», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο πρώην Ρουμάνος ποδοσφαιριστής.

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί αυτού του συλλόγου, γιατί αυτός, όλη του τη ζωή, το έχτισε. Έχτισε, δεν γκρέμισε! Επιπλέον, αν επέστρεφε στο σπίτι, επειδή η Ντινάμο ήταν το σπίτι του, ο Μίρτσεα θα ήταν σαν μαγνήτης, θα προσέλκυε πολλούς ισχυρούς ανθρώπους από οικονομική άποψη. Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής του ρουμανικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε ο Νίτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x