Stoiximan Super League

Το αντίο του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ: «Εύχομαι να είχαμε κατακτήσει το Europa» (video)

Ο Κώστας Μήτρογλου αποχαιρέτησε με ένα βίντεο μέσω των social media τη Μαρσέιγ και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κριτική που δέχθηκε στη γαλλική ομάδα.

«Αντίο» στη Μαρσέιγ με ένα βίντεο μέσω των social media είπε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είναι, πλέον, παίκτης του Άρη.

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ακόμα ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του με πολύ όμορφες και δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη της Μασσαλίας που με αγκάλιασε και με υποδέχτηκε τόσο θερμά και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Κατάλαβα ότι η Μαρσέιγ είναι το μεγαλύτερο club στη Γαλλία με τεράστιες απαιτήσεις και για αυτόν τον λόγο, ακόμα και για αυτούς που άσκησαν σκληρή κριτική, ποτέ δεν αντέδρασα και συνέχισα τη σκληρή δουλειά καθημερινά για να αποδείξω την αξία μου.

Εύχομαι να είχαμε κατακτήσει το Europa League, να είχαμε φέρει αυτόν τον τίτλο στη Μασσαλία. Και πάλι μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για όλα και εύχομαι στον κόσμο να συνεχίσει να αγαπά το club με τον δικό του τρόπο και στην ομάδα μία λαμπρή πορεία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x