Ισπανία

Μίτσελ: «Ελκυστικός προορισμός η Χετάφε»

Μετά από δέκα χρόνια ο Μίτσελ επέστρεψε στη Χετάφε, η οποία δήλωσε πως αποτελεί έναν «ελκυστικό προορισμό» για κάθε ποδοσφαιριστή.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Χετάφε έδωσε ο Μίτσελ, ο οποίος επέστρεψε στο σύλλογο της Βαλένθια μετά από δέκα χρόνια.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ισπανικής ομάδας, η οποία υποστήριξε πως αποτελεί έναν «ελκυστικό προορισμό» για κάθε ποδοσφαιριστή.

«Η επικοινωνία μου με τον πρόεδρο είναι καλύτερη από την προηγούμενη συνεργασία μας. Μιλάμε καθημερινά», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

«Όλες οι προσθήκες είναι με τη σύμφωνη γνώμη μου, η οποία γίνεται σεβαστή. Στην περίπτωση του Αλένια, όλα προχωρούν. Η απόκτηση ενός παίκτη από την Μπαρτσελόνα και ενός άλλου από την Ατλέτικο δείχνει πως η Χετάφε αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, μίλησε για την μεταγραφή του Βιτόλο από τους Μαδριλένους: «Μου άρεσε και ήθελα να έρθει και να παίξει μαζί μας. Είναι ένας παίκτης με φυσικά προσόντα και θα μας βοηθήσει. Χρειάζεται να κάνουμε δύο με τρεις μεταγραφές. Πρέπει, επίσης, να ελαφρύνουμε το ρόστερ. Είναι κρίμα, αλλά δεν θέλουμε να εξαπατήσουμε τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x