Stoiximan Super League

Μοιράζει ευκαιρίες ο Μαρτίνς

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο λίγο πριν από το φινάλε των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πέντρο Μαρτίνς, ενόψει και των αγώνων με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και της ρεβάνς με τη Γουλβς στο Europa League, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του στη σημερινή αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Σα, Γκιγέρμε, Καμαρά, Σεμέδο, Τσιμίκας και Σισέ, ενώ δεν υπολογίζονται ο Σουντανί και ο Χριστοδουλόπουλος.

Κάπως έτσι θα υπάρξει μία… νέα ενδεκάδα στο «Γεντί Κουλέ». Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μπα και Γκασπάρ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Μπουχαλάκης με τον Καφού, με τον Φορτούνη σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, δεξιά θα παίξει ο Λοβέρα, δεξιά ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Σουρλής και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x