Γαλλία

Πάει για τον προπονητή της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ η Μονακό - Μαζί του και ο Μιραλάς

Η Μονακό φουλάρει για την πρόσληψη του Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, ο οποίος θα έχει μαζί του, μεταξύ άλλων, τον Κέβιν Μιραλάς.

Τα όσα έχει πετύχει στον πάγκο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ετοιμάζεται να εξαργυρώσει ο Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, με τη Μονακό να είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στον βελγικό σύλλογο για να προσλάβει τον 38χρονο προπονητή.

Οι Μονεγάσκοι έχουν πάρει την απόφαση να αποδεσμεύσουν τον Άντι Χίτερ και ο Βέλγος τεχνικός είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα, ο άλλοτε διεθνής αμυντικός αναμένεται να έχει μαζί του τον Κέβιν Μιραλάς, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να εργάζεται ως προπονητής επιθετικών στην Ουνιόν.

Σημειώνεται πως στη Μονακό είχαν προσεγγίσει επίσης τους Έντιν Τέρζιτς και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ωστόσο αμφότεροι απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο να δουλέψουν στο πριγκιπάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x