Κύπελλο Ελλάδας

Μόνο η πρόκριση για την ΑΕΚ

Κοντά στον πρώτο από τους δύο στόχους της φετινής σεζόν θέλει να φτάσει η ΑΕΚ, σφραγίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Μέσα» στους δύο στόχους της είναι η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» διεκδικεί τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, και βρίσκεται… έναν αγώνα μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να φτάσουν κοντά στην πρώτη τους επιτυχία, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα σήμερα επί του Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τη νίκη τους με 2-1 στο ΟΑΚΑ πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη μέσα στην έδρα των Θεσσαλονικέων.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο. Στα δεξιά θα είναι ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή θα παίξει ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x