Ελλάδα

Μόρας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Σωματικά μπορούσα και ήθελα να συνεχίσω»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όσο και στον τελικό του Euro 2020.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βαγγέλης Μόρας ανακοίνωσε την απόφασή του να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του που διήρκησε κάτι παραπάνω από 22 χρόνια, αγωνιζόμενος τόσο στα γήπεδα της χώρας μας, αλλά σε εκείνα της Ιταλίας και την Αγγλίας.

Ο 39χρονος πλέον παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, μίλησε στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου, μιλώντας τόσο για τον τελικό του Euro 2020 και την κατάκτηση του τροπαίου από την Ιταλία, όσο και για την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η Ιταλία άξιζε να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, αφού ήταν ένα πραγματικό σύνολο, μια ομάδα, με το αμυντικό της DNA να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα χαμένα πέναλτι των Άγγλων, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν θέμα ψυχολογίας, αφού οι Άγγλοι είχαν περισσότερο άγχος και πίεση ως γηπεδούχοι.

Όσον αφορά την καριέρα του τόνισε χαρακτηριστικά πως:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα όσα πέτυχα. Οι στόχοι έρχονται κατά τη διάρκεια της καριέρας. Ο μεγάλος μου στόχος ήταν να πάω στην ΑΕΛ. Μετά στο εξωτερικό. Όταν ήμουν εκεί το επόμενο βήμα ήταν η Εθνική.

Δεν ήταν εύκολες οι εποχές που πήγα εγώ να παίξω στο εξωτερικό. Από την επιτυχία της Ελλάδας το 2004 άνοιξε η αγορά για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές».


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μόρας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x