Ισπανία

Μοράτα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα ποτέ την Ατλέτικο»

Σε μία δήλωση «βόμβα» προχώρησε ο Άλβαρο Μοράτα, με τον Ισπανό επιθετικό να τονίζει πως η απόφαση του να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Η φετινή σεζόν για τον Άλβαρο Μοράτα είναι γεμάτη αλλαγές.

Ο Ισπανός επιθετικός αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε μεταγραφή στο Μιλάνο, για χάρη της Μίλαν.

Βέβαια η μεταγραφή αυτή δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι ο Μοράτα στο «Σαν Σίρο» δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με μόλις έξι γκολ και δύο ασίστ.

Τελικά η σχέση αυτή δεν προχώρησε και ο Μοράτα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ με τη μορφή δανεισμού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε όμως ο 32χρονος αποκάλυψε ότι ήταν μεγάλο λάθος που αποφάσισε να φύγει το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που ο Σιμεόνε ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα:
«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα άφηνα την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι θα έπρεπε να είχα σκεφτεί τα πράγματα καλύτερα, αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω. Όλο αυτό το θέμα με απασχολούσε κατά τη διάρκεια του EURO.

Είχα ανάγκη να νιώσω ότι με εκτιμούν και με αγαπούν και ο Σιμεόνε με ήθελε πραγματικά. Ο πατέρας μου και ο ατζέντης μου είπαν ότι έκανα λάθος, αλλά εγώ δεν τους άκουσα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x