Ισπανία

Μοράτα: «Η Ατλέτικο πρέπει να ευχαριστεί τον Γκριεζμάν»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ατλέτικο εξέφρασε ο Άλβαρο Μοράτα, ενώ τόνισε πως η Ατλέτικο πρέπει να ευχαριστεί τον Γκριεζμάν.

Όταν ο Άλβαρο Μοράτα υπέγραφε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ευελπιστούσε πως θα παίζει στην επίθεση μαζί με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Δυστυχώς γι' αυτόν όμως, αυτό κράτησε για πολύ λίγο, αφού ο Γάλλος δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

«Είναι μια απόφαση που πρέπει όλοι να σεβαστούμε. Η Ατλέτικο χρωστάει πολλά στον Γκριεζμάν και πρέπει να τον ευχαριστεί για όσα της προσέφερε. Μια τέτοια αλλαγή θα είναι δύσκολη, όμως εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο 26χρονος για το θέμα του Γκριεζμάν, που αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίσης ο Μοράτα, που είναι δανεικός από την Τσέλσι, ρωτήθηκε και για το δικό του μέλλον και υποστήριξε πως είναι χαρούμενος και θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, όμως ξέρω ότι θέλω να μείνω στην Ατλέτικο Μαδρίτης για χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ. Στόχος μου είναι να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι δανεικός, όμως έκανα τα πάντα για να έρθω στην Ατλέτικο και θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x