Πορτογαλία

Ξέρανε τη Μορεϊρένσε με τον Αλ Μουσράτι στο τέλος και πήρε το «διπλό» η Μπράγκα!

Με ήρωα τον Μοχάμεντ Αλ Μουσράτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπράγκα επικράτησε με 3-2 της Μορεϊρένσε για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ψυχωμένη Μπράγκα πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη!

Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε επικράτησε με 3-2 της Μορεϊρένσε για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο τέλος για να φτάσει στους τρεις βαθμούς, με τους οποίους ανέβηκε στην 6η θέση με επτά πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους τέσσερις πόντους και στη 10η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, είχαν τον έλεγχο και στο 27' ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες, άνοιξε το σκορ. Η Μορεϊρένσε αντέδρασε, βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα και στο 40' ο Αντρέ Λουίς έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία για το 1-1.

Μάλιστα, το σύνολο του Ρούι Μπόργκες με ανεβασμένη ψυχολογία, κατάφερε να αιφνιδιάσει την Μπράγκα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ντε Σόουζα Σίλβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρτούρ Ζόρζε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πίτσι και Αλ Μουσράτι, οι οποίοι με τη φρεσκάδα και την ενέργειά τους ανέβασαν την Μπράγκα και στο 82' ο Μπάνζα ισοφάρισε σε 2-2.

Το φινάλε εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πάρα πολύ για το γκολ της ανατροπής και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων τα κατάφεραν, με τον Αλ Μουσράτι να πετυχαίνει το 3-2 που έδωσε τη νίκη στην ψυχωμένη Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x