Πορτογαλία

Σώθηκε στο τέλος η Πόρτο

Χάρη στο γκολ Γκούελ στο 88΄, η Πόρτο νίκησε με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε στο ματς που ολοκλήρωσε την ένατη αγωνιστική της Primeira Liga και διατηρήθηκε στο +2 στην κορυφή.

Γλίτωσε στο 88’ την «γκέλα» η Πόρτο. Οι «δράκοι» νίκησαν 2-1 την τελευταία σχεδόν στιγμή στην έδρα της Μορεϊρένσε στο ματς που «έριξε την αυλαία» της ένατης αγωνιστικής της Primeira Liga και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από τη δεύτερη Σπόρτινγκ και με +3 από την τρίτη Μπενφίκα, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κι αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -4 από την προνομιούχο τετράδα.

Έτσι, οι «δράκοι» παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με οκτώ νίκες και το 0-0 με τους «αετούς».

Ο Άλαν αιφνιδίασε στο 18’ με το 1-0, όμως οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν κι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Αγκεχόβα στο 45’+4, πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη κι έφτασαν στο 2-1 με τον Γκούελ μετά την μπαλιά του Κίβιορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x