Γενικά

«Δεν αξίζουμε τα λεφτά μας, να δώσουμε πίσω τον μισό μας μισθό»: Απίθανο ξέσπασμα από πρώην τεχνικό της εθνικής Ισπανίας

Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Ρόμπερτ Μορένο, εξαπέλυσε απίστευτες ατάκες μετά από την ήττα της Σότσι από την Άκρο.

Ο Ρόμπερτ Μορένο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2019, όταν ανέλαβε την εθνική ομάδα της Ισπανίας λόγω της αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος επέστρεψε στη συνέχεια και πήρε τη θέση του πρώην βοηθού του, αφήνοντας αιχμές για εκείνον.

Έκτοτε, ο Μορένο εργάστηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία σε Μονακό και Γρανάδα, προτού μετακομίσει το 2023 στη Ρωσία για να αναλάβει τη Σότσι.

Εκεί βρίσκεται μέχρι σήμερα, με την ομάδα του να εξασφαλίζει πριν από μερικούς μήνες την άνοδο στην Α' κατηγορία μα να ξεκινά άσχημα τη νέα σεζόν, με δύο ήττες, 3-0 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και 4-0 από την Άκρον.

Το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αυτό που έφερε και το ξέσπασμα του Ισπανού τεχνικού, που ανέφερε πως «είναι ντροπή, δεν έχω ντροπιαστεί έτσι ξανά στην προπονητική μου καριέρα. Θέλω να απολογηθώ στον σύλλογο, το επιτελείο, τη διοίκηση και πάνω απ' όλα, στους οπαδούς.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ματς και τα πρώτα δέκα του δεύτερου είναι ατιμωτικά, δεν αξίζουμε τα χρήματα που παίρνουμε. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει τουλάχιστον τον μισό της μισθό, εγώ θα δώσω τον μισό δικό μου. Ακόμα κι αν δεν γίνεται, θα τον δώσω όπως και να 'χει, δεν τα αξίζουμε αυτά τα λεφτά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x