Ιταλία

Μουρίνιο: «Ακόμα δεν έχω χωνέψει αυτό που έγινε κόντρα στην Κρεμονέζε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τη χθεσινή νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους, ωστόσο επεσήμανε πως δεν έχε ξεχάσει όσα έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα από την Κρεμονέζε.

Στο γεγονός πως η Ρόμα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε την προηγούμενη αγωνιστική στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Παρά το γεγονός πως ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα απέναντι στους «μπιανκονέρι», με το οποίο η ομάδα του ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Serie A και μπήκε σε τροχιά... Champions League, o Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει χωνέψει ακόμη το στραπάτσο κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

«Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμονέζε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε επειδή αποδείξαμε πως όταν παίζουμε ως ομάδα, είμαστε δυνατοί.

Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Σέβομαι την Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή.

Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικο χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε»,
ήταν τα λόγια του μετά τη σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x