Ιταλία

Μουρίνιο: Τιμωρία ενός μήνα για τον βοηθό του, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές!

Ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, Σαλβατόρε Φότι, τιμωρήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Κρεμονέζε και θα απουσιάσει από τους πάγκους για τον επόμενο μήνα.

Σε μαρτύριο δίχως τέλος εξελίσσεται για την Ρόμα ο πρόσφατος προημιτελικός Κυπέλλου απέναντι στην Κρεμονέζε. Δεν έφτανε στον Ζοζέ Μουρίνιο η ήττα και ο αποκλεισμός από την ουραγό του Καμπιονάτο, ο Πορτογάλος θα στερηθεί για τον επόμενο μήνα και τις υπηρεσίες του πρώτου βοηθού του, Σαλβατόρε Φότι.

O 34χρονος Ιταλός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και στη συνέχεια ξέσπασε σε ύβρεις και απειλές τόσο απέναντι στους διαιτητές, όσο και σε βάρος του αντίπαλου πάγκου. Υπενθυμίζεται πως η χρονιά ξεκίνησε με τον ίδιο τον «Special One» να παρακολουθεί τα παιχνίδια των Ρωμαίων από την εξέδρα καθώς είχε τιμωρηθεί και εκείνος στο τελευταίο παιχνίδι των «τζιαλορόσι» πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τορίνο. Αυτό που λένε «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Για την ιστορία η Ρόμα που βρίσκεται στην 6η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τις Αταλάντα, Λάτσιο και Μίλαν υποδέχεται την Έμπολι στο Ολίμπικο για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση στο πρωτάθλημα.



Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x