Γενικά

Μουσάεφ: «Μείναμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Στο ψυχολογικό «άδειασμα» από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ απέδωσε ο Μουράντ Μουσάεφ, την ισοπαλία (1-1) της Κράσνονταρ με την Σότσι.

Απογοήτευση επικρατεί στην Κράσνονταρ με το 1-1 με την Σότσι, για το ρωσικό πρωτάθλημα και ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Champions League.

Ο Μουράντ Μουσάεφ ανέφερε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο επιθετική όσο θα έπρεπε, καθώς είχε «αδειάσει» από το πρώτο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε πολύ επιθετικά και δεν ήμασταν σκληροί στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος σκόραρε. Στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους είχαμε τον έλεγχο και σκοράραμε. Όμως, μετά το γκολ που πετύχαμε, ρίξαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Μουσάεφ και πρόσθεσε:

«Έχουμε ένα σφιχτό πρόγραμμα και διαθέτουμε μικρό αριθμό παικτών. Κάνουμε αποθεραπεία και μετά προπόνηση. Ενδεχομένως να αδειάσαμε μετά το ματς του Champions League. Γι’ αυτό ήταν δύσκολο να μπούμε καλά στο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x