Γαλλία

Μπαίνει οριστικό λουκέτο στη φετινή Ligue 1!

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρντ Φιλίπ, αναμένεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχιστούν η Ligue 1 και η Ligue 2!

Αλλαγή δεδομένων στο γαλλικό ποδόσφαιρο, αφού ο πρωθυπουργός της χώρας, Εντουάρντ Φιλίπ, θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες πως διακόπτονται οριστικά τα φετινά πρωταθλήματα (Ligue 1 και Ligue 2)!

Όπως αναφέρουν Γάλλοι δημοσιογράφοι, δεν θα υπάρχει καμία αθλητική δραστηριότητα μέχρι τον Αύγουστο, παρότι η UEFA πίεζε για επανέναρξη -και ολοκλήρωση- των 5 μεγάλων λιγκών της Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν, οι σύλλογοι καλούνται να στρέψουν το βλέμμα τους στη σεζόν 2020-21, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί από τη διοργανώτρια αρχή αν θα αναδειχθεί πρωταθλητής από τη φετινή περίοδο, πως θα διανεμηθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και τι θα συμβεί με υποβιβασμό-άνοδο από και προς τη δεύτερη κατηγορία.

Για την ιστορία, η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ligue 1 έχοντας 12 βαθμούς διαφορά (και ένα ματς λιγότερο) από τη 2η Μαρσέιγ, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκονται Αμιάν και Τουλούζ.

Πάντως, αυτή η απόφαση αναμένεται να φέρει αντιδράσεις από τις ομάδες, που είχαν καταστρώσει πλάνο επιστροφής στη δράση, με προπονήσεις τον Μάιο και αγώνες τον Ιούνιο, ενώ θα τους προκαλέσει και μεγάλη οικονομική ζημιά.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x