Κύπρος

«Προτάθηκε ο Μπακάκης, αλλά δεν είναι προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ φέρεται να έχει μπει ο Μιχάλης Μπακάκης, που όμως θα απασχολήσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, αφού είναι ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΚ δεν τον υπολογίζουν και στο πλαίσιο αυτό, η περίπτωσή του προτάθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα τον ΑΠΟΕΛ.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποτελεί ένα σενάριο το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο, η απόκτηση δεξιού μπακ δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

«Η προσοχή του Σωφρόνη Αυγουστή είναι στραμμένη προς την εξεύρεση σέντερ μπακ. Αφού κλείσει η κύρια εκκρεμότητα του ρόστερ, πιθανό να γίνει κίνηση για δεξιό οπισθοφύλακα και τότε θα απασχολήσει τον Κύπριο προπονητή ο Ελλαδίτης η συγκεκριμένη θέση», αναφέρει το «goal.philenews.com».

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης, με τις 400.000 ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή να είναι πολύ μακριά από τα δεδομένα των «γαλαζοκίτρινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x